sve kategorije

Precizni linearni nož za mljevenje

Početna> Proizvodi > Brusač za noževe > Precizni linearni nož za mljevenje

Proizvodi

图片 1
图片 2
图片 3
图片 4
Stroj za oštrenje noževa visoke preciznosti brusilica noževa za proizvodnu liniju šperploče
Stroj za oštrenje noževa visoke preciznosti brusilica noževa za proizvodnu liniju šperploče
Stroj za oštrenje noževa visoke preciznosti brusilica noževa za proizvodnu liniju šperploče
Stroj za oštrenje noževa visoke preciznosti brusilica noževa za proizvodnu liniju šperploče

Stroj za oštrenje noževa visoke preciznosti brusilica noževa za proizvodnu liniju šperploče


Ovaj stroj je za brušenje ravnog noža stroja za ljuštenje furnira, klipera, skidača kore od trupaca, rezača itd. Mlin za mljevenje noževa tipa LMD-MZ7115 posebno je za liniju za ljuštenje furnira od 4 stope.
Usvajamo okvir od lijevanog željeza bez deformacija i sustav rada reduktora preciznog zupčanika. Glavni dio stroja opremljen je uređajem za brzo podizanje, praktičnije je i učinkovitije zamijeniti brusni kotač. Bakreni vijak i sisaljka čine stroj mnogo izdržljivijim i preciznijim.

Opis

Visoko precizni stroj za oštrenje noževa, brusilica noževa za šperploču

Ravni nož za usitnjavanje Stroj za mljevenje za blanju Smicanje Oštrica za ljuštenje Oprema za oštrenje noževa Alati s vodenim hlađenjem。

1

Stroj je prikladan za brušenje industrijskih noževa, kao što su noževi za usitnjavanje, noževi za granulatore, noževi za furnir i noževi za rezanje papira, oštrice za tokarski stroj s vretenom za furnir, oštrice za giljotinske škare za rezanje furnira, oštrice za stroj za drobljenje, oštrice za drobilice. i još mnogo toga!

2

Prikladno za industriju plastike iverice i drvnu industriju.
Prikladno za industriju kartona, tvornice papira i celuloze. Ispis, pakiranje i srodne industrije, industrija kutija šibica.
Prikladno za industriju recikliranja guma. Gumarska industrija. Tekstilna industrija.

3

Rotirajuća magnetska stezna glava od 0° do 90°; Motor za brušenje 7,5 kW (7,5 KS); Prsten za držanje segmenata Ø250; Varijabilna brzina kolica od 1 do 30 m/min s podešavanjem hoda kolica Programabilni radni ciklusi: gruba obrada, završna obrada, gašenje; Podešavanje kuta uzdužne brusne glave od 0° do 3°; Brzi pristup brusnoj ploči prema gore i dolje i usporeni pristup; Odvojeni spremnik za prikupljanje rashladne tekućine opremljen sa 60 l/min. motorna pumpa.

4

Na tržištu se može pronaći mnoštvo oštrica od različitih materijala. Nadalje, oštricu karakterizira visoka složenost.
Da biste se nosili s povećanim brojem potrebnih oštrica na tržištu, Vaš bi se stroj trebao isticati zahvaljujući brzom odgovoru na zahtjeve tržišta koji se stalno mijenjaju.

5

Mlinac za noževe odgovara svim vašim željama i predstavlja obogaćenje vaše proizvodnje nudeći beskonačan broj mogućnosti koje se između ostalog mogu postići sljedećim agregatima (opcijama): Brzo podešavanje vremena mljevenja.

6

Brzo podešavanje oštrica i brusnih ploča.
Podesiva brzina motora Stranice stroja koje se mogu premjestiti Ciklusni ili kontinuirani načini rada Specijalni dizajni za vašu specifičnu primjenu.

7

Motor vretena je profesionalno napravljen za brušenje noža, s visokom preciznošću i jednostavnim održavanjem • odabire zupčasti pogon, tako da je kretanje glave za mljevenje glatkije • Pogonska osovina elektroničkog koračnog motora • Nezavisni sustav podmazivanja za vodilicu i osovinu vretena • Upotreba oštrica od različitih materijala drugačiji kamen za mljevenje. • Tajvanska linearna vodilica od 35 mm, može održati glatkoću hodanja i ima dug životni vijek • Elektromagnetska stezna glava visoke gustoće, snažno usisavanje.

8

9

Strojni dijelovi
Naziv: CNC kontroler
Automatski CNC kontroler, jednostavan za rukovanje i izdržljiv.


Naziv: Električna upravljačka ploča
Znanstveni i uredan krug, svi električni dijelovi su GB startand. Također možemo usvojiti Siemens električne dijelove prema zahtjevima kupaca.

10


11

Naziv: Taiwan Shangyin precizna linearna vodilica
Stroj radi puno preciznije i stabilnije, također ima dug radni vijek.

Ime: Naivčina
Bakrena sisaljka je izdržljivija i otporna je na hrđu.

12


13

1

15

17

18

20

21

22

23

24

25


UPIT

Vruće kategorije

ONLINE